Принципи державної політики в сфері оборони в Україні - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Юридичні науки: проблеми та перспективи. Матеріали ІІ Міжнар. Наук.-практ. конф. (м. Ужгород, 12-13 груд. 2014 р.). – Херсон : Видавн. дім «Гельветика», 2014. – С. 102-106, 2014)
Автором розглянуто основні напрями державної політики у сфері оборони в Україні в сучасних умовах. Зазначено основні функції держави, що виконуються Україною у процесі забезпечення обороноздатності і життєдіяльності держави.

The author has considered the main directions of the state policy in the field of defense in Ukraine in modern conditions. The main functions of the state, performed by Ukraine in the process of ensuring the defense capability and vital functions of the state, have been indicated.

Автором рассмотрены основные направления государственной политики в сфере обороны Украине в современных условиях. Указаны основные функции государства, которые выполняются Украиной в процессе обеспечения обороноспособности и жизнедеятельности государства.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; оборона страны; оборона країни; defense of the country; функции; функції; functions; principles; принципи; державна політика; государственная политика; state policy