Сучасний стан та шляхи розвитку матеріально-технічного та фінансового забезпечення навчальних закладів системи МВС України - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye. (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Право. - 2013. - Вип. 14. - С. 242-245, 2013)
Розглянуто сучасний стан матеріально-технічного та фінансового забезпечення навчальних закладів системи МВС України. Визначено нормативно-правові акти, що регламентують діяльність матеріальнотехнічного та фінансового забезпечення навчальних закладів системи МВС України.

The current state of material, technical and financial support of educational institutions of the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is considered. Normative and legal acts regulating the activities of the material, technical and financial support of educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine have been defined.

Рассмотрено состояние материально-технического и финансового обеспечения учебных заведений системы МВД Украины. Определены нормативно-правовые акты, регламентирующие деятельность материально-технического и финансового обеспечения учебных заведений системы МВД Украины.
Keywords: вищі навчальні заклади МВС України; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; высшие учебные заведения МВД Украины; нормативно-правова база; regulatory framework; нормативно-правовая база; матеріально-технічне забезпечення; material and technical support; материально-техническое обеспечение; фінансове забезпечення; financial support; финансовое обеспечение