Правовий режим власності в Україні - Галунько, В. В.; Galunko, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 39 - 45, 2008)
Аналізується використання в юридичній науці поняття, змісту і сутності розуміння правового режиму власності в Україні, як цілісної розширеної системи регулювання відносин права власності, встановленої законами. Анализируется использование в юридической науке понятия, содержания и сущности понимания правового режима собственности в Украине, как целостной расширенной системы регулирования отношений права собственности, установленной законами. The use, in the legal science, of the concept, content and essence of understanding of the legal regime of property in Ukraine, as a holistic extended system of regulation of property rights relations established by laws.
Галунько, В. В. Правовий режим власності в Україні / В. В. Галунько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 39 - 45
Keywords: правовий режим власності; правовой режим собственности; правовий режим майна; правовой режим имущества