Працівник органів внутрішніх справ як жертва злочину - Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738; ResearcherID: I-7032-2016 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 3 (58). - С. 68-74, 2012)
Висвітлено окремі проблеми захисту працівників органів внутрішніх справ від злочинних посягань.

The separate problems of protection the employees of internal affairs organs from criminal trespasses are lighted up.

Освещены отдельные проблемы защиты сотрудников органов внутренних дел от преступных посягательств.
Гладкова, Є. О. Працівник органів внутрішніх справ як жертва злочину / Є. О. Гладкова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 3 (58). - С. 68-74.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; жертва злочину; жертва преступления; victim; працівники ОВС; сотрудники ОВД; police officers