Роль підрозділів ветеринарної міліції в забезпеченні продовольчої безпеки держави - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4443-9114 (Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 97-100, 2010)
Розглянуто основні напрямки діяльності підрозділів ветеринарної міліції України в забезпеченні стабільності епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки нашої держави. Аргументовано внесення змін до чинного адміністративного законодавства щодо вдосконалення адміністративної відповідальності за порушення у сфері ветеринарно- санітарних вимог. The main directions of Ukrainian veterinary police units’ activity in ensuring the stability of epizootic situation and food security of our country are researched. Providing alterations to administrative legislation in force according to improvement of administrative liability for violations in the sphere of veterinary and sanitary demands is grounded. Рассмотрены основные направления деятельности ветеринарной милиции Украины в обеспечении стабильности эпизоотической ситуации та продовольственной безопасности нашего государства. Аргументировано внесение изменений к действующему административному законодательству касательно усовершенствования административной ответственности за нарушение в сфере ветеринарно-санитарных норм.
The role of veterinary police units in guaranteeing food security of the country
Роль подразделений ветеринарной милиции в обеспечении продовольственной безопасности государства
Джагупов, Г. В. Роль підрозділів ветеринарної міліції в забезпеченні продовольчої безпеки держави / Г. В. Джагупов // Право і безпека. - 2010. - № 2 (34). - С. 97-100.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; ветеринарна міліція; ветеринарная милиция; veterinary police; продовольча безпека; продовольственная безопасность; food security; повноваження; полномочия; powers; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative liability