Процедури укладання та виконання адміністративних договорів у практиці органів внутрішніх справ - Ольховська, С. М.; Olkhovska, S. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 237-241, 2011)
Розглянуто питання щодо форми, змісту та спрямованості адміністративних договорів, які укладаються з участю органів внутрішніх справ. The question concerning the form, the maintenances and orientations of administrative contracts which are concluded with participation of law-enforcement bodies are considered. Рассмотрен вопрос о форме, содержании и направленности административных договоров, которые заключаются с участием органов внутренних дел.
Procedures for concluding and executing administrative contracts in the practice of internal affairs bodies
Процедуры заключения и исполнения административных договоров в практике органов внутренних дел
Ольховська, С. М. Процедури укладання та виконання адміністративних договорів у практиці органів внутрішніх справ / С. М. Ольховська // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 237-241.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; адміністративний договір; административный договор; administrative contract; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; процедура укладення адміністративних договорів; процедура заключения административных договоров; procedures for concluding administrative contracts