Специфіка проактивної копінг поведінки засуджених чоловіків у контексті толерантності до невизначеності - Скляров, О. М.; Skliarov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4156-3080 (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 108 - 112, 2018)
Вивчається специфіка проактивної копінг-поведінки в контексті толерантності до невизначеності у засуджених чоловіків.

The specificity of proactive coping behavior in the context of uncertainty tolerance in convicted men is studied.

Изучается специфика проактивного копинг-поведения в контексте толерантности к неопределенности у осужденных мужчин.
Скляров О. М. Специфіка проактивної копінг поведінки засуджених чоловіків у контексті толерантності до невизначеності / О. М. Скляров // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 108 - 112.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; толерантність до невизначеності; засуджені чоловіки; копінг поведінка; толерантность к неопределенности; осужденные мужчины; копинг поведение; tolerance for uncertainty; convicted men; coping behavior