До питання про атестування поліцейських: поняття та підстави - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.). - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 182-186, 2021)
Зазначено, що атестування, як інструмент визначення компетентності та наявності професійних знань у поліцейського, змінює уявлення про них та систему взагалі у бік саме освічених та кваліфікованих фахівців, а тому потребує уваги науковців, досконалого вивчення та правового регулювання.

It is noted that attestation, as a tool for determining the competence and availability of professional knowledge of a police officer, changes the perception of them and the system in general towards educated and qualified professionals, and therefore requires the attention of scientists, thorough study and legal regulation.

Отмечено, что аттестации, как инструмент определения компетентности и наличие профессиональных знаний у полицейского, меняет представление о них и систему вообще в сторону именно образованных и квалифицированных специалистов, а потому требует внимания ученых, досконального изучения и правового регулирования.
Чорноус, О. В. До питання про атестування поліцейських: поняття та підстави / Чорноус О. В. // Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 182-186.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; атестація; аттестация; certification; атестування; поліцейські; полицейские; police officers; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation