Особливості організаційно-економічного механізму забезпечення фінансової безпеки держави - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Економічна безпека держави в контексті національних інтересів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 25-27, 2021)
Розглянуто особливості організаційно-економічного механізму забезпечення фінансової безпеки держави. Підкреслено, що для забезпечення фінансової безпеки важливо налагодити сучасні ефективні форми постійного фінансового моніторингу, створення і підтримання умов фінансової безпеки.

The peculiarities of the organizational and economic mechanism of ensuring the financial security of the state are considered. It is emphasized that to ensure financial security it is important to establish modern effective forms of constant financial monitoring, creation and maintenance of financial security conditions.

Рассмотрены особенности организационно-экономического механизма обеспечения финансовой безопасности государства. Подчеркнуто, что для обеспечения финансовой безопасности важно наладить современные эффективные формы постоянного финансового мониторинга, создание и поддержание условий финансовой безопасности.
Могілевський, Л. В. Особливості організаційно-економічного механізму забезпечення фінансової безпеки держави / Леонід Володимирович Могілевський // Економічна безпека держави в контексті національних інтересів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 25-27.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова безпека держави; финансовая безопасность государства; financial security of the state; запобігання ризикам; предотвращение рисков; risk prevention