Правове регулювання системи місцевого оподаткування - Греченко, В. В.; Hrechenko, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 305 - 308, 2002)
Розглянуті питання доходів місцевих бюджетів та правове регулювання системи місцевого оподаткування. Рассмотрены вопросы доходов местных бюджетов и правовое регулирование системы местного налогообложения. The issues of local budget revenues and legal regulation of the local taxation system are considered.
Греченко, В. В. Правове регулювання системи місцевого оподаткування / В. В. Греченко // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 305 - 308
Keywords: місцеві податки; местные налоги; оподаткування; налогообложение; податкова система; налоговая система; місцевий бюджет; местный бюджет