Окремі питання прийняття на службу до органів прокуратури України - Татарінов, Р. В.; Tatarinov, R. V. (Право і безпека. - 2010. - № 1 (33). - С. 124-127, 2010)
Розглянуто вимоги до претендентів на посади прокурорсько-слідчих працівників. Проаналізовано досвід закордонних країн щодо переліку вимог до претендентів на посади прокурорсько-слідчих працівників. Надано рекомендації з удосконалення національного законодавства у цій сфері.

Demands to challengers for the positions of procurator’s office investigators are considered. Experience of foreign countries regarding the list of demands to challengers for the positions of procurator’s office investigators is analyzed. Some recommendations on improving national legislation in this field are offered.

Рассмотрены требования к претендентам на должности прокурорско-следственных работников. Проанализирован опыт заграничных стран относительно перечня требований к претендентам на должности прокурорско-следственных работников. Предложены рекомендации по усовершенствованию национального законодательства в этой сфере.
Keywords: порядок прийняття на службу; procedure for recruitment; порядок принятия на службу; органи прокуратури; prosecutor's office; органы прокуратуры; прокурорсько-слідчі працівники; prosecutor-investigative workers; прокурорско-следственные работники; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт