Проблемні аспекти діяльності дільничних офіцерів поліції - Савченко, С. О.; Savchenko, S. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 152-154, 2019)
Зазначено, що діяльність дільничних офіцерів поліції має бути детальніше регламентована, як на рівні законів, так і на рівні підзаконних нормативно-правових актів. Зокрема в питаннях, щодо визначення розміру адміністративної дільниці з урахуванням наявності фізичної здатності її обслуговувати. Також необхідно закріпити за дільничними офіцерами поліції засоби індивідуального захисту, під час виконання ним професійних обов’язків. Розробити та запровадити в практичну діяльність принципи та основи побудови стабільних комунікативних відносин з населенням, що гуртуються на взаємній допомозі, співпраці та довірі, проводити відповіді навчальні заходи із залученням іноземних представників.

It is noted that the activities of precinct police officers should be regulated in more detail, both at the level of laws and at the level of bylaws. In particular, in matters related to the determination of the size of the administrative district, taking into account the presence of the physical ability to serve it. It is also necessary to attach personal protective equipment to precinct police officers when performing their professional duties. To develop and put into practice the principles and foundations of building stable communicative relations with the population based on mutual help, cooperation and trust, to conduct training activities with the involvement of foreign representatives.

Отмечено, что деятельность участковых офицеров полиции должна быть более подробно регламентирована как на уровне законов, так и на уровне подзаконных нормативно-правовых актов. В частности, в вопросах определения размера административного участка с учетом наличия физической способности его обслуживать. Также необходимо закрепить за участковыми офицерами полиции средства индивидуальной защиты при выполнении им профессиональных обязанностей. Разработать и внедрить в практическую деятельность принципы и основы построения стабильных коммуникативных отношений с населением, которые сплачиваются на взаимной помощи, сотрудничестве и доверии, проводить ответные учебные мероприятия с привлечением иностранных представителей.
Савченко, С. О. Проблемні аспекти діяльності дільничних офіцерів поліції / Світлана Олександрівна Савченко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 152-154.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; дільничні офіцери поліції; district police officers; участковые офицеры полиции; профілактична діяльність; preventive activity; профилактическая деятельность; взаємодія поліції з населенням