Забезпечення базової анонімності в мережі Інтернет - Каланча, А. А.; Kalancha, A. A.; Янов, В. В.; Yanov, V. V. (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 62-64, 2021)
Розглянуто засоби забезпечення базової анонімності в мережі Інтернет за допомогою проксі-сервера, VPN, Tor.

Means of providing basic anonymity on the Internet using a proxy server, VPN, Tor are considered.

Рассмотрены средства обеспечения базовой анонимности в Интернете с помощью прокси-сервера, VPN, Tor.
Каланча, А. А. Забезпечення базової анонімності в мережі Інтернет / Каланча Андрій Андрійович, Янов Василь Вікторович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 62-64.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Інтернет; Internet; Интернет; анонімність; anonymity; анонимность; проксі-сервери; proxy servers; прокси-серверы; VPN; Tor