Психологічні особливості життєвих уявлень майбутніх правоохоронців - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 51-53, 2016)
Визначено життєві уявлення майбутніх правоохоронців щодо категорій самовизначення, самореалізації, трансформації та гармонійності особистості як можливого ресурсу підвищення їх стресостійкості.

Life perceptions of future law enforcement officers regarding the categories of self-determination, self-realization, transformation and harmony of the individual as a possible resource for increasing their stress resistance are determined.

Определены жизненные представления будущих правоохранителей относительно категорий самоопределения, самореализации, трансформации и гармоничности личности как возможного ресурса повышения их стрессоустойчивости.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; майбутні правоохоронці; future law enforcement officers; будущие правоохранители; життєві уявлення; life ideas; жизненные представления; життєстійкість; vitality; жизнестойкость