Гендерне ціноутворення як об’єкт уваги маркетингових досліджень - Петченко, М. В.; Petchenko, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1104-5717; Рибченко, Д. В.; Rybchenko, D. V. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 981-984., 2022)
Зазначено, що нажаль, українське суспільство позбавлене подібних ґрунтовних досліджень гендерного маркетингу, а основна увага у сфері встановлення гендерної рівності присвячена участі жінок у політичному і суспільному житті, зокрема, рівності жінок в обійманні керівних посад, подоланню насильства в сім'ях. Тому подальші дослідження вітчизняних умов слід здійснювати у актуальних напрямах гендерного маркетингу та враховувати їх результати у нормативно-законодавчій базі України. Отмечено, что к сожалению, украинское общество лишено подобных основательных исследований гендерного маркетинга, а основное внимание в сфере установления гендерного равенства посвящено участию женщин в политической и общественной жизни, в частности, равенства женщин в занимании руководящих должностей, преодолению насилия в семьях. Поэтому дальнейшие исследования отечественных условий следует проводить в актуальных направлениях гендерного маркетинга и учитывать их результаты в нормативно-законодательной базе Украины. It is noted that, unfortunately, the Ukrainian society is deprived of such thorough studies of gender marketing, and the main attention in the field of establishing gender equality is devoted to the participation of women in political and public life, in particular, equality of women in leadership positions, overcoming domestic violence. Therefore, further studies of domestic conditions should be carried out in the current areas of gender marketing and take into account their results in the legal framework of Ukraine.
Петченко М. В. Гендерне ціноутворення як об’єкт уваги маркетингових досліджень / М. В. Петченко, Д. В. Рибченко / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 981-984.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дослідження цінової дискримінації; исследование ценовой дискриминации; price discrimination research; гендерне ціноутворення; гендерное ценообразование; gender pricing; гендерна рівність; гендерное равенство; gender equality; порушення гендерної рівності; нарушение гендерного равенства; violation of gender equality; гендерний маркетинг; гендерный маркетинг; gender marketing