Психоемоційний стан працівників поліції під час воєнного стану в Україні - Зінченко, Д. А.; Zinchenko, D. A.; Бутко, А. О.; Butko, A. O. (Соціально-психологічне забезпечення діяльності сил безпеки та оборони України : тези доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 трав. 2023 р.). – Харків: НА НГУ, 2023. – С. 134-137, 2023)
Досліджено психоемоційний стан працівників поліції в період воєнного стану в Україні, що є важливим для оцінки та розробки стратегій підтримки бійців у надзвичайних ситуаціях. Розглянуто вплив воєнного стану на професійний добробут і ментальну готовність. Зроблено аналіз викликів, з якими зіштовхуються працівники правоохоронних органів.

The psycho-emotional state of police officers during the period of martial law in Ukraine was studied, which is important for the assessment and development of strategies to support fighters in emergency situations. The impact of martial law on professional well-being and mental readiness is considered. An analysis of the challenges faced by law enforcement officers was made.

Исследовано психоэмоциональное состояние работников полиции в период военного положения в Украине, что важно для оценки и разработки стратегий поддержки бойцов в чрезвычайных ситуациях. Рассмотрено влияние военного положения на профессиональное благосостояние и ментальную готовность. Проведен анализ вызовов, с которыми сталкиваются работники правоохранительных органов.
Keywords: психологія; Національна поліція України; воєнний стан; психоемоційний стан; поліцейський; psychoemotional state; police officers; war; війна; полицейский