Кримінально-правова характеристика предмету підкупу працівника підприємства, установи чи організації (ст. 354 КК України) - Овод, К. К.; Ovod, K. K. (Наше право. – 2017. – № 1. - С. 139-144, 2017)
Стаття присвячена побудові кримінально-правової характеристики неправомірної вигоди як предмета злочинів, передбачених ст. 354 КК в актуальній редакції Кримінального Закону. Здійснене узагальнення сучасного розуміння предмету злочину, з’ясовано природу неправомірної вигоди та проведено аналіз можливості визнання її предметом вказаних злочинів.

The article is devoted to the construction of the criminal law characteristics of an unlawful benefit as a target of crimes under Art. 354 in the latest edition of the Criminal Law. In article implemented a generalization of the modern understanding of the target of crime, established the nature of the unlawful benefits and the analysis of the possibility of recognizing it the target of such crimes.

Статья посвящена построению уголовно-правовой характеристики неправомерной выгоды как предмета преступлений, предусмотренных ст. 354 в актуальной редакции Уголовного закона. Осуществлено обобщение современного понимания предмета преступления, установлено природу неправомерной выгоды и проведен анализ возможности признания ее предметом указанных преступлений.
Овод, К. К. Кримінально-правова характеристика предмету підкупу працівника підприємства, установи чи організації (ст. 354 КК України) / Овод Катерина Костянтинівна // Наше право. – 2017. – № 1. - С. 139-144.
Овод К. К. "Кримінально-правова характеристика предмету підкупу працівника підприємства, установи чи організації(ст. 354 КК України)." Наше право 1 (2017): 139-144.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; підкуп; подкуп; bribing; неправомірна вигода; неправомерная выгода; illegal benefit; предмет злочину; засіб вчинення злочину; предмет преступления; способ совершения преступления