Теоретичний аспект формування готовності майбутніх офіцерів Національної поліції України до службовооперативної діяльності засобами спеціальної фізичної підготовки з урахуванням типу темпераменту - Соколов, О. А.; Sokolov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9738-5378; Лукін, Б. П.; Lukin, B. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4952-7407 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 165-170, 2021)
В статті у відповідності до результатів теоретико-методологічного аналізу визначено сутність готовності майбутніх офіцерів Національної поліції України до службово-бойової діяльності засобами спеціальної фізичної підготовки із урахуванням типу темпераменту.

In accordance with the results of theoretical and methodological analysis, the article identifies the essence of the readiness of future officers of the National Police of Ukraine for service and combat activities by means of special physical training, taking into account the type of temperament.

В статье в соответствии с результатами теоретико-методологического анализа определена сущность готовности будущих офицеров Национальной полиции Украины к служебно-боевой деятельности средствами специальной физической подготовки с учетом типа темперамента.
Соколов, О. А. Теоретичний аспект формування готовності майбутніх офіцерів Національної поліції України до службовооперативної діяльності засобами спеціальної фізичної підготовки з урахуванням типу темпераменту / Соколов О. А.,Лукін Б. П. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 165-170.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; спеціальна фізична підготовка; специальная физическая подготовка; special physical preparation; темперамент; temperament; готовність до професійної діяльності; готовность к профессиональной деятельности; readiness for professional activity; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training