Принцип системності як механізм подальшого підвищення ефективності освітньої технології - Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 413-415., 2019)
Автор статті вказує на необхідність акцентуації на системність у здійсненні учбового процесу у навчальному закладі, на підвищенні рівня його технологізації. Пропонується створювати і здійснювати поміжпредметні зв’язки у навчанні, контролювати їх наступність, підвищити рівень зворотнього зв’язку із студентами та студентською групою, проводити робочі кафедральні обговорення стану успішності конкретних студентських груп та студентів.

The author of the article points out the need to focus on consistency in the implementation of the educational process in an educational institution, on increasing the level of its technologization. It is proposed to create and implement interdisciplinary connections in education, control their continuity, increase feedback from students and student groups, conduct working departmental discussions on the state of success of specific student groups and students.

Автор статьи указывает на необходимость акцентуации на системности в осуществлении учебного процесса в учебном заведении, на повышении уровня его технологизации. Предлагается создавать и осуществлять межпредметные связи в обучении, контролировать их преемственность, повысить обратную связь со студентами и студенческой группой, проводить рабочие кафедральные обсуждения состояния успешности конкретных студенческих групп и студентов.
Саппа, М. М. Принцип системності як механізм подальшого підвищення ефективності освітньої технології / М. М. Саппа // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 413-415.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціально-технологічний підхід; социально-технологический подход; socio-technological approach; підготовка фахівця у вищому навчальному закладі; подготовка специалиста в высшем учебном заведении; training of a specialist in a higher educational institution; соціальна технологія; социальная технология; social technology; технологізація навчального процесу; технологизация учебного процесса; technologization of the educational process; технологія навчання; технология обучения; learning technology; освітня соціальна технологія; образовательная социальная технология; educational social technology; підготовка спеціаліста; подготовка специалиста; specialist training; соціальна технологія підготовки фахівця; социальная технология подготовки специалиста; social technology of specialist training; процедура взаємодії та обміну інформацією; процедура взаимодействия и обмена информацией; procedure for interaction and exchange of information