Особливості переживання фрустрації майбутніми правоохоронцями - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 207-209, 2017)
Представлено результати дослідження особливостей фрустраційних реакцій майбутніх правоохоронців на різних етапах професійного становлення. Визначено, що майбутні правоохоронці третього і другого курсів навчання спрямовують власну активність на пошук виходу зі скрутної ситуації. Проте, третьокурсники схильні до проявів упертості та здатні швидко адаптуватися до нових умов діяльності, тоді як другокурсники фіксуються на захисті від перешкод та самозахисті.

The results of the study of the characteristics of frustration are presented reactions of future law enforcement officers at various stages of their professional career becoming. It was determined that the future law enforcement officers of the third and second training courses direct their own activity to find a way out of the predicament situations However, third-year students are prone to stubbornness and are capable quickly adapt to new conditions of activity, while sophomores fixed on protection against obstacles and self-defense.

Представлены результаты исследования особенностей фрустрационных реакций будущих правоохранителей на разных этапах профессионального становление. Определено, что будущие правоохранители третьего и второго курсов обучения направляют собственную активность на поиск выхода из затруднительной ситуации. Однако, третьекурсники склонны к проявлениям упрямства и способны быстро адаптироваться к новым условиям деятельности, в то время как второкурсники фиксируются на защите от помех и самозащите.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; майбутні правоохоронці; future law enforcement officers; будущие правоохранители; фрустрація; frustration; фрустрация; фрустраційні реакції; frustration reactions; фрустрационные реакции