Основні властивості доказів воєнних злочинів при їх оцінці Міжнародним кримінальним судом - Маник, О. В.; Manyk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4384-1219; Маник, І. А.; Manyk, I. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2269-6232 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 255-257, 2022)
Доведено відмінності у моделях національного та міжнародного судочинства щодо розслідування воєнних злочинів. Підкреслено актуальність дослідження практики Міжнародного кримінального суду задля перспективи притягнення до міжнародної кримінальної відповідальності винних у воєнних злочинах на території України.

The differences in the models of national and international justice regarding the investigation of war crimes are proven. The relevance of the study of the practice of the International Criminal Court for the perspective of bringing those guilty of war crimes on the territory of Ukraine to international criminal responsibility is emphasized.

Доказаны отличия в моделях национального и международного судопроизводства по расследованию военных преступлений. Подчеркнута актуальность исследования практики Международного уголовного суда для перспективы привлечения к международной уголовной ответственности виновных в военных преступлениях на территории Украины.
Маник, О. В. Основні властивості доказів воєнних злочинів при їх оцінці Міжнародним кримінальним судом / Олексій Володимирович Маник, Ірина Анатоліївна Маник // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 255-257.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Міжнародний кримінальний суд; розслідування воєнних злочинів; докази; воєнні злочини; International Criminal Court; investigation of war crimes; war crimes; Международный уголовный суд; расследование военных преступлений; военные преступления; агресія Російської Федерації