Кримінально-правовий аналіз злочинних посягань на свободу слова та перешкоджання професійній діяльності журналістів : наук.-метод. рек. - Веприцький, Р. С.; Veprytskyi, R. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1843-3598; Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738; ResearcherID: I-7032-2016 (Харків : ХНУВС, 2016.– 68 с., 2017)
У науково-методичних рекомендаціях розглядаються питання кримінально-правового захисту свободи слова та професійної діяльності журналістів. Здійснена кримінально-правова характеристика складів злочинів із застосуванням сучасної нормативної бази, а також матеріалів судової практики.

Issues of criminal law protection of freedom of speech and professional activities of journalists deal with the scientific and methodological recommendations. The criminal and legal characteristic of the corpus delicti using the modern normative framework, as well as materials of judicial practice has been made.

В научно-методических рекомендациях рассматриваются вопросы уголовно-правовой защиты свободы слова и профессиональной деятельности журналистов. Осуществлена уголовно-правовая характеристика составов преступлений с применением современной нормативной базы, а также материалов судебной практики.
науково-методичні рекомендації
Кримінально-правовий аналіз злочинних посягань на свободу слова та перешкоджання професійній діяльності журналістів : наук.-метод. рек. / уклад: Веприцький Р. С., Гладкова Є. О. – Харків: ХНУВС, 2017. – 68 с.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Україна. Ukraine. Украина; науково-методичні рекомендації; научно-методические рекомендации; свобода слова; професійна діяльність; журналісти; засоби масової інформації; перешкоджання професійної діяльності журналістів; кримінально-правовий захист; уголовно-правовая защита; criminal and law protection; freedom of speech; professional activity; journalist; mass media; obstruction; professional activities; свобода слова; профессиональная деятельность; журналисты; средства массовой информации; препятствование профессиональной деятельности журналистов; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания