Поняття забезпечення законності в діяльності адміністративних судів України - Сагун, А. В.; Sahun, A. V. (Форум права. – 2016. – № 2. – С. 180–185, 2016)
Встановлено сутність принципу законності в діяльності адміністративних судів, визначено відмінності забезпечення законності в управлінській діяльності суду і діяльності щодо здійснення правосуддя, встановлено стадійність процесу забезпечення законності, визначено завдання діяльності по забезпеченню законності, сформовано відповідне поняття у вузькому і широкому змістах.

The article established the essence of the principle of legality in the activities of the administrative courts, established stages of the process to ensure the rule of law, formed the corresponding concept in the narrow and broad sense.

Установлено сущность принципа законности в деятельности административных судов, определены различия обеспечения законности в управленческой деятельности суда и деятельности по осуществлению правосудия, установлена стадийность процесса обеспечения законности, сформированы соответствующее понятие в узком и широком смыслах.
The Concept of the Rule of Law in the Activities of the Administrative Courts of Ukraine
Понятие обеспечения законности в деятельности административных судов Украины
Сагун, А. В. Поняття забезпечення законності в діяльності адміністративних судів України [Електронний ресурс] / А. В. Сагун // Форум права. – 2016. – № 2. – С. 180–185 . –Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2016_2_29.pdf.
Сагун А. В. "Поняття забезпечення законності в діяльності адміністративних судів України." Форум права 2 (2016): 180–185.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні суди; забезпечення законності; обеспечение законности; судді; принцип законності; законність; законность; судьи; административные суды; judges; legality