Поняття рестетуції та її види - Бахаєва, А. С.; Bakhaieva, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6498-2213 (Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. – 2018. – Вип. 1, т. 1. – С. 46-49, 2018)
Стаття присвячена аналізу недісних правочинів, визначено понятійного апарату реституції та її видів. Автор обґрунтовує, що реституція залишається найбільш прийнятним та дієвим засобом захисту майнових прав.

The article is devoted to the analysis of misconduct, defines the conceptual apparatus of restitution and its types. The author argues that restitution remains the most acceptable and effective means of protecting property rights.

Статья посвящена анализу недействительных сделок, определен понятийный аппарат реституции и ее видов. Автор обосновывает, что реституция остается наиболее приемлемым и действенным средством защиты имущественных прав.
Бахаєва А. С. Поняття рестетуції та її види / Бахаєва А. С. // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. – 2018. – Вип. 1, т. 1. – С. 46-49.
Keywords: юридичний факт; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Україна. Ukraine. Украина; недійсний правочин; правочин; legal fact; учасник правочину; наслідки правочину; реституція; захист майнових прав; юридический факт; сделка; защита имущественных прав; реституция; недействительная сделка; участник сделки; последствия сделки; invalid transaction; transaction; participant in the transaction; сonsequences of the transaction; restitution; protection of property rights