Актуалітети освітньо-наукових й теологічних смислів у протидії з криміногенністю: шлях науково-практичного інтерв’ювання - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Верховенство права: доктрина і практика в умовах сучасних світових викликів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 29 лют. 2024 р.). – Дніпро, 2024. – С. 173-180, 2024)
Надається авторське бачення пріоритетів розвитку наукової діяльності взагалі та у Харківському національному університеті внутрішніх справ на сучасному етапі.

The author's vision of priorities for the development of scientific activity in general and at the Kharkiv National University of Internal Affairs at the current stage is provided.

Предоставляется авторское видение приоритетов развития научной деятельности вообще и в Харьковском национальном университете внутренних дел на современном этапе.
Keywords: кримінотеологія; протидія злочинності; науково-практичне інтерв’ювання; інтерв’ювання; теологія; criminotheology; crime prevention; scientific and practical interviewing; interviewing; криминотеология; противодействие преступности; научно-практическое интервьюирование; війна; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs