Щодо формування толерантності у майбутніх поліцейських - Голов`ятинская, О. О.; Holov`iatynskaia, O. O. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 28 - 31, 2018)
В статті висвітлені питання формування толерантності у майбутніх поліцейських. Зазначено, що майбутнім працівникам поліції України необхідні чітко сформовані моральні якості гуманістичної спрямованості, які допоможуть їм протистояти впливу негативних факторів професійної деформації. Особливо важливий для формування і затвердження основних моральних принципів період навчання курсантів у навчальному закладі. Саме в цей період можлива зміна ціннісної системи, яка визначить в подальшому їх поведінку і спрямованість особистісної діяльності.

The article reflects the issues of the formation of tolerance among future police officers. It is noted that the future police officers of Ukraine need well-formed moral qualities of a humanistic orientation, which will help them resist the influence of negative factors of professional deformation. Especially important for the formation and approval of the basic moral principles is the period of training of cadets in an educational institution. It is during this period that a change in the value system is possible, which will determine their behavior and the direction of personal activity in the future.

В статье отражены вопросы формирования толерантности у будущих полицейских. Отмечено, что будущим работникам полиции Украины необходимы четко сформированные моральные качества гуманистической направленности, которые помогут им противостоять влиянию негативных факторов профессиональной деформации. Особенно важен для формирования и утверждения основных нравственных принципов период обучения курсантов в учебном заведении. Именно в этот период возможно изменение ценностной системы, которая определит в дальнейшем их поведение и направленность личной деятельности.
Голов`ятинская О. О. Щодо формування толерантності у майбутніх поліцейських / О. О. Голов`ятинская // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 28 -31.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; поліцейські; майбутні поліцейські; толерантність; полицейские; будущие полицейские; толерантность; policemen; future cops; tolerance