Особливості реалізації права на голосування особами з обмеженою дієздатністю - Філіпська, Н. О.; Filipska, N. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9558-9422 (9th International Scientific Conference _Science progress in European countries: new concepts and modern solutions_ Papers of the 9th International Scientific Conference. - Stuttgart, Germany. 325 p. - Р. 37-43, 2019)
Розглянуто особливості реалізації права на голосування особами з обмеженою дієздатністю.
Філіпська, Н. О. Особливості реалізації права на голосування особами з обмеженою дієздатністю / Н. О. Філіпська // 9th International Scientific Conference : Science progress in European countries: new concepts and modern solutions: Papers of the 9th International Scientific Conference. - Stuttgart, Germany,2019. - Р. 37-43
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право на голосування; обмежена дієздатність; критерії Доі; інвалідність через психо-інтелектуальні розлади; права осіб з інвалідністю; right to vote; право на голосование; ограниченная дееспособность; limited capacity; Doe criteria; критерии Дои; инвалидность из-за психо-интеллектуальных расстройств; mental disability; rights of persons with disability; права людей с инвалидностью