Розробка й упровадження методичних рекомендацій щодо експлуатації екіпірування поліцейськими - Тарабанов, О. Ю.; Tarabanov, O. Yu. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 564-567, 2025)
Зазначено, що нормативна база потребує розширення з урахуванням специфіки кожного підрозділу, поліцейські не мають джерел, за допомогою яких вони можуть обрати для себе необхідне спорядження. Існує актуальність створення методичних рекомендацій щодо екіпірування поліцейського з урахуванням особливостей діяльності кожного підрозділу поліції.

It is noted that the regulatory framework needs to be expanded taking into account the specifics of each unit, police officers do not have sources with which they can choose the necessary equipment for themselves. There is a relevance in creating methodological recommendations on equipping a police officer, taking into account the specifics of the activities of each police unit.
Keywords: поліцейські; екіпірування; розробка методичних рекомендацій; police officers; equipment; development of methodological recommendations