Питання фінансування державою фізичної культури та спорту - Фісенко, А. В.; Fysenko, A. V.; Чередніченко, С. В.; Cherednichenko, S. V. (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 251-254, 2016)
Відзначено, що сучасний стан фінансування фізичної культури та спорту поєднує в собі фінансування з державного і місцевих бюджетів із широким залученням позабюджетних коштів, які надходять у результаті власної діяльності фізично-спортивних клубів, центрів тощо.

It was noted that the current state of funding of physical culture and sports combines funding from the state and local budgets with a wide involvement of extra-budgetary funds that come as a result of the own activities of physical and sports clubs, centers, etc.

Отмечено, что современное состояние финансирования физической культуры и спорта объединяет финансирование из государственного и местных бюджетов с широким привлечением внебюджетных средств, поступающих в результате собственной деятельности физически-спортивных клубов, центров и т.д.
Фісенко, А. В. Питання фінансування державою фізичної культури та спорту / А. В. Фісенко, С. В. Чередніченко // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 251-254.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Україна. Ukraine. Украина; фізична культура; physical education; физическая культура; спорт; sport; фінансування; financing; финансирование