Система управління органами прокуратури в Україні - Рибалка, Н. О.; Rybalka, N. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 154-159, 2012)
Визначено основні елементи системи управління органами прокуратури в Україні. На підставі аналізу законодавчих та підзаконних нормативно- правових актів визначено керівний вплив, який здійснюють суб’єкти управління на органи прокуратури. Встановлено зворотні зв’язки, які виникають під час здійснення управління органами прокуратури в Україні.

The basic elements of control system by the organs of office of public prosecutor in Ukraine are determined. On the basis of analysis of legislative and underlegislative normative-legal acts the managing influence, carried out the subjects of management on the organs of office of public prosecutor, is determined. Reverse connections which arise up during realization of management the organs of office of public prosecutor in Ukraine are established.

Определены основные элементы системы управления органами прокуратуры в Украине. На основании анализа законодательных и подзаконных нормативно-правовых актов определено управляющее воздействие, осуществляемое субъектами управления на органы прокуратуры. Установлены обратные связи, которые возникают при осуществлении управления органами прокуратуры в Украине.
The system of management of prosecutor's offices in Ukraine
Система управления органами прокуратуры в Украине
Рибалка, Н. О. Система управління органами прокуратури в Україні / Н. О. Рибалка // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 154-159.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; управління; управление; management; Генеральний прокурор України; Генеральный прокурор Украины