Щодо вимог до керівного складу органів і підрозділів Національної поліції України - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 57-59, 2021)
Проаналізовано розвиток управлінських компетентностей керівного складу органів та підрозділів Національної поліції як необхідна складова формування якісного кадрового складу поліції. The development of managerial competencies of the management of the bodies and units of the National Police as a necessary component of the formation of high-quality police personnel. Проанализировано развитие управленческих компетентностей руководящего состава органов и подразделений Национальной полиции как необходимая составляющая формирования качественного кадрового состава полиции.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; вимоги до кандидатів; требования к кандидатам; requirements for candidates; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; керівник; руководитель; manager; управлінські компетентності; управленческие компетентности; managerial competencies