Історико-теоретичні аспекти становлення протидії злочинності у сфері інтелектуальної власності - Костюк, В. В.; Kostiuk, V. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Право. - 2016. - Вип. 40, т. 3. - С. 7-9, 2016)
У статті розглядається історія становлення та розвитку запобігання злочинності у сфері інтелектуальної власності. Проаналізовано норми законодавчих актів різних періодів з цього питання, на основі якого сформульовано авторську періодизацію розвитку запобігання злочинності у сфері інтелектуальної власності.

In article the history of formation and development to crime prevention in the sphere of intellectual property is considered. Standards of acts of various periods on this matter on the basis of which are formulated an author's periodization of development to crime prevention in the sphere of intellectual property are analysed.

В статье рассматривается история становления и развития предупреждения преступности в сфере интеллектуальной собственности. Проанализированы нормы законодательных актов различных периодов по этому вопросу, на основе которого сформулирована авторская периодизация развития предупреждения преступности в сфере интеллектуальной собственности.
Historical and theoretical bases of formation of counteraction of crime in the sphere of intellectual property
Keywords: історико-правовий аналіз; historical and legal analysis; историко-правовой анализ; протидія злочинності; crime prevention; противодействие преступности; інтелектуальна власність; intellectual property; интеллектуальная собственность; законодавчі акти; legislative acts; законодательные акты