Діагностика когнітивного компоненту резільєнтності працівника поліції - Дубінін, Д. О.; Dubinin, D. O.; ORCID: http://orcid.org/0009-0001-0584-2181 (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 74-77, 2023)
Надано підхід до розуміння сутності феномена резільєнтності. Розглянуто діагностику когнітивного компоненту резільєнтності працівника поліції.

An approach to understanding the essence of the phenomenon of resilience is provided. The diagnosis of the cognitive component of the police officer's resilience is considered.

Представлен подход к пониманию сущности феномена резильентности. Рассмотрена диагностика когнитивного компонента резильентности работника полиции.
Дубінін, Д.О. Діагностика когнітивного компоненту резільєнтності працівника поліції / Дмитро Олегович Дубінін // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 74-77.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; резільєнтність; поліцейський; police officers; resilience; резильєнтність; полицейский