Окремі питання підготовки майбутніх офіцерів поліції в умовах карантинних обмежень - Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0943-6735; Прокоф’єва, Л. В.; Prokofieva, L. V. (Наукова дискусія: питання педагогіки та психології: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 3-4 груд. 2021 р.). - Київ, 2021. - С. 69-72, 2021)
Розглянуто питання, пов’язані з особливостями організації навчального процесу в закладах вищої освіти з специфічними умовами навчання в умовах карантинних обмежень. Визначено вплив дистанційного навчання на фізичну підготовленість курсантів, встановлено переваги та недоліки зазначених карантинних обмежень.

Issues related to the peculiarities of the organization of the educational process in institutions of higher education with specific conditions of study, in the conditions of quarantine restrictions, were considered. The impact of distance learning on the physical fitness of cadets was determined, the advantages and disadvantages of the specified quarantine restrictions were established.

Рассмотрены вопросы, связанные с особенностями организации учебного процесса в высших учебных заведениях со специфическими условиями обучения в условиях карантинных ограничений. Определено влияние дистанционного обучения на физическую подготовленность курсантов, установлены преимущества и недостатки указанных карантинных ограничений.
Боровик, М. О. Окремі питання підготовки майбутніх офіцерів поліції в умовах карантинних обмежень / Боровик М. О., Прокоф’єва Л. В. // Наукова дискусія: питання педагогіки та психології: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 3-4 груд. 2021 р.)/ ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології». - Київ, 2021. - С. 69-72.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; навчальний процес; learning process; учебный процесс; підготовка поліцейських; training of police officers; подготовка полицейских; карантинні обмеження; quarantine restrictions; карантинные ограничения; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; фізична підготовленість; physical fitness; физическая подготовленность