Virtual exchange as a tool for training security and defence professionals through foreign languages - Kochubei, S. A.; Кочубей, С. А. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 110-112, 2025)
Зазначено, що віртуальні обміни, як інструмент розвитку мовних та професійних навичок, відіграють важливу роль у підготовці фахівців сектору безпеки та оборони. Віртуальні обміни відкривають нові можливості для професійного розвитку, дозволяючи сектору взаємодіяти з колегами з різних країн і вдосконалювати свої навички без необхідності фізичної присутності.

It is noted that virtual exchanges, as a tool for developing language and professional skills, play an important role in the training of specialists in the security and defense sector. Virtual exchanges open up new opportunities for professional development, allowing the sector to interact with colleagues from different countries and improve their skills without the need for physical presence.
Keywords: новітні технології; віртуальні платформи; віртуальний обмін; сектор безпеки і оборони; професійний розвиток; latest technologies; virtual platforms; virtual exchange; security and defense sector; professional development