Стандартизація в соціальній сфері України - Клименко, А. Л.; Klymenko, A. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9587-5827 (Наукові записки ХЕПУ. - 2018. - №1(20). - С. 58-62, 2018)
У тезах висвітлене коло актуальних політико-правових проблем, серед яких : теоретико-правові проблеми вдосконалення чинного законодавства України в умовах європейської інтеграції; проблеми становлення й розвитку громадського суспільства і правової держави в Україні; проблеми забезпечення прав людини; проблеми боротьби зі злочинністю й захисту громадського порядку.

The thesis highlights a number of relevant political and legal issues, among them: theoretical and legal problems of improving the current legislation of Ukraine in the conditions of European integration; problems of the formation and development of civil society and the rule of law in Ukraine; problems of ensuring human rights; problems of fighting crime and protecting public order.

В тезисах освещен круг актуальных политико-правовых проблем, среди которых: теоретико-правовые проблемы совершенствования действующего законодательства Украины в условиях европейской интеграции; проблемы становления и развития гражданского общества и правового государства в Украине; проблемы обеспечения прав человека; проблемы борьбы с преступностью и защиты общественного порядка.
Стандартизация в социальной сфере Украины
Standardization in the social sphere of Ukraine
Клименко, А. Л. Стандартизація в соціальній сфері України / А. Л. Клименко // Наукові записки ХЕПУ. - 2018. - №1(20). - С. 58-62.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціальна сфера; соціальний стандарт; прожитковий мінімум; social sphere; social standard; subsistence minimum; социальная сфера; социальный стандарт; прожиточный минимум