Причини та наслідки урядової кризи в УНР ( січень - квітень 1918 року ) - Благовісний, С. Г.; Blahovisnyi, S. H. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 180 - 186, 2004)
Проводяться історико-юридичні дослідження періоду Української революції 1917-1920 рр., спроба політико-правового аналізу останнього і найбільш драматичного період історії Української Центральної Ради (січень-квітень 1918р.), з'ясування причин, сутності та наслідків другої урядової кризи Першої УНР. Проводятся историко-юридические исследования периода Украинской революции 1917-1920 гг., попытка политико-правового анализа последнего и наиболее драматического период истории Украинской Центральной Рады (январь-апрель 1918г.), выяснение причин, сущности и последствий второго правительственного кризиса Первой УНР. Historical and legal studies of the period of the Ukrainian Revolution of 1917-1920, an attempt of political and legal analysis of the last and most dramatic period of the history of the Ukrainian Central Rada (January-April 1918) are conducted.
Благовісний, С. Г. Причини та наслідки урядової кризи в УНР ( січень - квітень 1918 року ) / С.Г.Благовісний // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 180 - 186
Keywords: УНР; УНР; криза уряду; кризис правительства; Українська Центральна Рада; Украинская Центральная Рада; Рада Народних Міністрів; Совет Народных Министров; ІV Універсал; IV Универсал