Тактика вилучення фото-, кінозйомки, відеозапису при розслідуванні кримінальних проступків - Матюшкова, Т. П.; Matiushkova, T. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7973-4581 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 266-269, 2022)
Окреслено особливості тактики вилучення слідчим, дізнавачем, прокурором, суддєю різних технічних приладів і технічних засобів при розслідуванні кримінальних проступків.

The peculiarities of the tactics of seizing various technical devices and technical means by the investigator, inquirer, prosecutor, and judge during the investigation of criminal misdemeanors are outlined.

Обозначены особенности тактики изъятия следователем, дознавателем, прокурором, судьей разных технических приборов и технических средств при расследовании уголовных проступков.
Матюшкова, Т. П. Тактика вилучення фото-, кінозйомки, відеозапису при розслідуванні кримінальних проступків / Тетяна Петрівна Матюшкова // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 266-269.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; технічні прилади; технічні засоби; тактика вилучення технічних приладів і технічних засобів; розслідування кримінальних проступків; technical devices; technical means; tactics of removing technical devices and technical means; investigation of criminal offences