Адаптація кредитно-модульної системи організації навчального процесу до заочної форми навчання - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 277-285, 2009)
Проаналізовано основні напрями адаптації кредитно-модульної системи організації навчального процесу до заочної форми навчання. Проанализированы основные направления адаптации кредитно-модульной системы организации учебного процесса к заочной форме обучения. Main directions of credit-module system adaptation of the training process organization to part-time studies are analyzed.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; навчальний процес; учебный процесс; educational process; заочне навчання; заочное обучение; кредитно-модульна система організації навчального процесу; кредитно-модульная система организации учебного процесса