Вплив стресу на психічне здоров’я цивільних осіб - Лівенцова, Ю. С.; Liventsova, Yu. S. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 134-135, 2023)
Зазначено, що в умовах війни особливої гостроти набуває проблема збереження життя, здоров’я, дослідження та подолання негативних змін у функціональному стані організму та психіки цивільних осіб.

It is noted that in the conditions of war, the problem of preserving life, health, research and overcoming negative changes in the functional state of the body and psyche of civilians becomes particularly acute.

Отмечено, что в условиях войны особую остроту приобретает проблема сохранения жизни, здоровья, исследования и преодоления негативных изменений в функциональном состоянии организма и психики гражданских лиц.
Лівенцова, Ю. С. Вплив стресу на психічне здоров’я цивільних осіб / Юлія Станіславівна Лівенцова // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 134-135.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; стрес; психічне здоров’я; stress; mental health; стресс; психическое здоровье; війна; war; война; Україна; воєнна небезпека