Методологія оцінки інвестиційної привабливості: регіональний аспект - Федоров, Г. О.; Fedorov, H. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2236-8290 (Актуальні проблеми державного управління зб. наук. пр. – Одеса : ОРІДУ НАДУ, 2018. – Вип. 2 (74). – С. 50–54, 2018)
У статті розглянуто основні аспекти інвестиційної привабливості регіонів, проведено аналіз поняття «інвестиційна привабливість», визначено основні ознаки інвестиційної привабливості, досліджено наукові підходи оцінки інвестиційної привабливості регіону, проведено аналіз оцінки інвестиційного клімату. The article considers the main aspects of investment attractiveness of the regions, analyzes the concept of "investment attractiveness", defines the main features of investment attractiveness, investigates the scientific approaches to assess the investment attractiveness of the region, analyzes the investment climate assessment. В статье рассмотрены основные аспекты инвестиционной привлекательности регионов, проведен анализ понятия «инвестиционная привлекательность», определены основные признаки инвестиционной привлекательности, исследованы научные подходы оценки инвестиционной привлекательности региона, проведен анализ оценки инвестиционного климата.
Методология оценки инвестиционной привлекательности: региональный аспект
Methodology of evaluation of investment attraction: regional aspects
Федоров Г. О. Методологія оцінки інвестиційної привабливості: регіональний аспект // Актуальні проблеми державного управління зб. наук. пр. – Одеса : ОРІДУ НАДУ, 2018. – Вип. 2 (74). – С. 50–54.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; інвестиції; інвестиційний клімат; інвестиційна діяльність; державне регулювання; інвестиційна привабливість; инвестиции; инвестиционный климат; инвестиционная деятельность; государственное регулирование; инвестиционная привлекательность; investment; investment climate; investment activity; state regulation; investment attractiveness