Участь комітетів Верховної Ради України в підготовці та проведенні парламентських і комітетських слухань - Зозуля, О. І.; Zozulia, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5428-4622 (Науковий вісник Херсонського Державного університету. Серія: Юридичні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 17-21, 2019)
Виконано аналіз конституційно-правових засад участі комітетів Верховної Ради України в підготовці та проведенні парламентських і комітетських слухань, визначено їх сутність та особливості, а також обґрунтовано пріоритетні напрямки вдосконалення нормативно-правового регулювання контрольної діяльності парламентських комітетів.

The constitutional and legal foundations of the participation of the Verkhovna Rada committees in the preparation and holding of parliamentary and committee hearings were analyzed, their essence and features were determined, as well as the priority directions for improving the regulatory and regulatory regulation of the parliamentary committees' control activities.

Выполнен анализ конституционно-правовых основ участия комитетов Верховной Рады Украины в подготовке и проведении парламентских и комитетских слушаний, определено их сущность и особенности, а также обоснованы приоритетные направления совершенствования нормативно-правового регулирования контрольной деятельности парламентских комитетов.
Participation of the Committees of the Verkhovna Rada of Ukraine in Preparation and Holding of Parliamentary and Committee Hearings
Зозуля, О. І. Участь комітетів Верховної Ради України в підготовці та проведенні парламентських і комітетських слухань / Зозуля О. І. // Науковий вісник Херсонського Державного університету. Серія: Юридичні науки. - 2019. - Вип. 1. - С. 17-21. - DOI: https://doi.org/10.32999/ksu2307-8049/2019-1-3.
Keywords: Верховна Рада України; комітети; конституційно-правові засади; Верховная Рада Украины; комитеты; конституционно-правовые основы; Verkhovna Rada of Ukraine; committees; constitutional-legal basis; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина