Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків, 2016)
У збірці знайшли відображення наукові розвідки курсантів та студентів Харківського національного університету внутрішніх справ та інших ВНЗ з багатьох галузей правоохоронної та правозастосовчої діяльності.

Scientific research of cadets and students of Kharkiv National University of Internal Affairs and other higher educational establishments in many fields of law enforcement activities presented in the collection of articles.

В сборнике нашли отражение научные исследования курсантов и студентов Харьковского национального университета внутренних дел и других харьковских вузов по многим отраслям правоохранительной и правоприменительной деятельности.
Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності : матеріали XXІІI наук.-практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 17 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. т-во студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених. – Харків, 2016. – 352 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел