Проституція і ВІЛ/СНІД: головні взаємозв’язки - Снісаренко, К. С.; Snisarenko, K. S. (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія : Право. - 2013. - Вип. 14. - С. 245-247, 2013)
У статті розглянуті питання, що стосуються поширення в Україні ВІЛ/СНІД та взаємозв’язку їх з таким негативним соціальним явищем, як проституція. Висвітлено питання стосовно багатоаспектного характеру проблем, пов’язаних із зараженням вірусом імунодефіциту людини, а також акцентована увага на факторах, що сприяють швидкому розповсюдженню цієї інфекції в нашій країні.

In this article discusses questions about the spreading HIV / AIDS in Ukraine and their relationship with such negative social phenomenon as a prostitution. The questions regarding the multidimensional nature of the problems associated with the human immunodeficiency virus are disclosed, as well as focus on the factors contributing to the rapid spread of infection in our country.

В статье рассмотрены вопросы, относительно распространения в Украине ВИЧ/СПИД и их взаимосвязи с таким негативным социальным явлением, как проституция. Освещены вопросы относительно многоаспектного характера проблем, связанных с заражением вирусом иммунодефицита человека, а также акцентировано внимание на факторы способствующие быстрому распространению инфекции в нашей стране.
Keywords: проституція; вірус набутого імунодефіциту людини; синдром набутого імунодефіциту; венеричні хвороби; зараження; ВІЛ; СНІД; prostitution; acquired immune deficiency virus, acquired immune deficiency syndrome, sexually transmitted diseases, prostitution; acquired immune deficiency syndrome; sexually transmitted diseases; AIDS; проституция; вирус приобретенного иммунодефицита человека; синдром приобретенного иммунодефицита человека; венерические заболевания; заражение; ВИЧ; СПИД