Психологічна безпека особистості – складова безпеки суспільства - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4443-9114 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 139-142, 2017)
Безпека окремої особи складає безпеку суспільства в цілому. Проаналізовано напрямки дослідження та основні компоненти психологічної безпеки як складової безпеки суспільства.

The safety of an individual is the safety of society as a whole. Research directions and main components of psychological safety as a component of society's safety are analyzed.

Безопасность отдельной личности составляет безопасность общества в целом. Проанализированы направления исследования и основные компоненты психологической безопасности как составляющей безопасности общества.
Джагупов, Г. В. Психологічна безпека особистості – складова безпеки суспільства / Григорій Володимирович Джагупов // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 139-142.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; безпека; security; безопасность; безпека суспільства; public safety; безопасность общества; психологічна безпека людини; psychological safety of a person; психологическая безопасность человека