Щодо відповідальності працівників прокуратури - Сіренко, К. О.; Sirenko, K. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 166-169, 2016)
Розглянуто правові засади відповідальності працівників прокуратури. Наведено підстави, відповідно до яких прокурора може бути притягнуто до дисціплінарної відповідальності у порядку дисциплінарного провадження. Притягнення прокурора до дисциплінарної відповідальності не виключає можливості притягнення його до адміністративної чи кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом.

The legal principles of responsibility of prosecutor's office employees are considered. The reasons for which the prosecutor can be brought to disciplinary responsibility in the order of disciplinary proceedings are given. Bringing the prosecutor to disciplinary responsibility does not exclude the possibility of bringing him to administrative or criminal responsibility in cases provided by law.

Рассмотрены правовые принципы ответственности работников прокуратуры. Приведены основания, согласно которым прокурор может быть привлечен к дисциплинарной ответственности в порядке дисциплинарного производства. Привлечение прокурора к дисциплинарной ответственности не исключает возможности привлечения его к административной или уголовной ответственности в случаях, предусмотренных законом.
Сіренко, К. О. Щодо відповідальності працівників прокуратури / Катерина Олегівна Сіренко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 169-175.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; працівники прокуратури; employees of the prosecutor's office; работники прокуратуры; відповідальність; responsibility; ответственность; дисціплінарна відповідальність; disciplinary responsibility; дисциплинарная ответственность