Організаційна культура підрозділу поліції, її функції та проблема формування - Землянська, О. В.; Zemlianska, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6547-2621 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 111-114, 2017)
Проаналізовано сутність організаційної культури підрозділів поліції. Розглянуто її функції, структуру та завдання формування.

The essence of organizational culture of police units is analyzed. Considered it functions, structure and tasks of formation.

Проанализирована сущность организационной культуры подразделений полиции. Рассмотрены ее функции, структура и задачи формирования.
Землянська, О. В. Організаційна культура підрозділу поліції, її функції та проблема формування /Олена Володимирівна Землянська // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 111-114.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; поліція; police; полиция; організаційна культура; organizational culture; организационная культура; корпоративна культура; corporate culture; корпоративная культура