Співвідношення категорій «розірвання порушеного договору» та «визнання договору недійсним» - Семенова, К. Г.; Semenova, K. H.; Макарчук, Л. В.; Makarchuk, L. V. (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 647-651, 2012)
Проаналізовано співвідношення категорій «розірвання порушеного договору» та «визнання договору недійсним». Досліджено правову природу зазначених правових явищ. З’ясовано цивільно-правові наслідки їх застосування.

In the article correlation of categories of «dissolution of the broken agreement» and «confession of agreement invalid» is analyzed. It is investigational legal nature of the indicated legal phenomena. The civil legal consequences of their application are set.

Проанализировано соотношение категорий «расторжение нарушенного договора» и «признание договора недействительным». Исследована правовая природа указанных правовых явлений. Установлены гражданско-правовые последствия их применения.
Correlation of Categories of «Dissolution of the Broken Agreement» and «Confession of Agreement Invalid»
Соотношение категорий «расторжение нарушенного договора» и «признания договора недействительным»
Семенова, К. Г. Співвідношення категорій «розірвання порушеного договору» та «визнання договору недійсним» [Електронний ресурс] / К. Г. Семенова, Л. В. Макарчук // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 647-651. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12ckgvdn.pdf.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір; договор; contract; розірвання порушеного договору; расторжение нарушенного договора; співвідношення понять; соотношение понятий; correlation of notions; визнання договору недійсним; признание договора недействительным; confession of agreement invalid