Зелена економіка як запорука сталого розвитку - Маковоз, О. С.; Makovoz, О. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8728-1500; ResearcherID: J-7269-2016 (Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток: монографія / за заг. ред. Л. Л. Калініченко. – Харків : ФОП Панов А. М., 2018. – С. 159-168, 2018)
Дослідження присвячено обгрунтуванню доцільності активізації впровадження зеленої економіки, яка повинна бути узгоджена з Національною стратегією сталого розвитку, що має роль надійного фундаменту щодо стимулювання ресурсоефективності діяльності. Research is sanctified to the ground of expediency of activation of introduction of green economy, that must be concerted with National strategy of steady development that has a role of reliable foundation in relation to stimulation of resource efficiency of activity. Исследование посвящено обоснованию целесообразности активизации внедрения зеленой экономики, которая должна быть согласована с Национальной стратегией устойчивого развития, которая имеет роль надежного фундамента относительно стимулирования ресурсоэффективности деятельности.
A green economy is in gage of steady development
Зеленая экономика как залог устойчивого развития
Маковоз О.С., Передерій Т.С. Розділ – Зелена економіка як запорука сталого розвитку// Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток: монографія / За заг. ред. Л. Л. Калініченко. – Х. : ФОП Панов А. М., 2018. – С. 159-168.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; зелена економіка; зеленая экономика; green economy; стратегія; стратегия; strategy; загроза; угроза; threat; сталий розвиток; steady development; устойчивое развитие; переваги; преимущества; advantages