Психологічна готовність до змін поліцейських-спецпризначенців - Бойчук, С. С.; Boichuk, S. S.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-2756-5330 (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 32-35, 2023)
Розкрито аспекти психологічної готовністі до змін поліцейських-спецпризначенців. Зазначено, що в умовах війни готовність до змін є нагальною властивістю особистості, яка забезпечує виживання в екстремальних умовах несення служби.

Aspects of psychological readiness for changes of special police officers are revealed. It is noted that in wartime readiness for change is an urgent personality trait that ensures survival in extreme conditions of service.

Раскрыты аспекты психологической готовности к изменениям полицейских спецназовцев. Отмечено, что в условиях войны готовность к изменениям является неотложным свойством личности, обеспечивающей выживание в экстремальных условиях несения службы.
Бойчук, С. С. Психологічна готовність до змін поліцейських-спецпризначенців / Сергій Сергійович Бойчук // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 32-35.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцейський; полицейский; police officers; психологічна готовність до змін; психологическая готовность; психологічна готовність; психологическая готовность к изменениям; psychological readiness for change; psychological readiness; поліцейські-спецпризначенці